Elemépítés – Moduláris közösségi bútorok építészete 02.24.17.15.

 

Előadónk a PARTIZAN ARCHITECTURE

A Tanszéki kutatás tárgy soronkövetkező alkalmán előadóinkkal, Hory Gergellyel, Major Zoltánnal és Müllner Péterrel, kis léptékű moduláris projektekről beszélgetünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Az előadáshoz ITT lehet csatlakozni.

A Partizan Architecture-t Hory Gergely, Major Zoltán és Müllner Péter alapította 2013-ban Budapesten. A csoport gyakorlati és elméleti tevékenysége kiterjed az építészeti és belsőépítészeti téralakításra, bútor- és installációtervezésre, valamint köztéri beavatkozások és kutatások létrehozására.

Hogyan lehet olyan környezetet létrehozni, amely nem csupán a szigorúan vett funkcionális problémákra kinál megoldást, hanem – a szabad interpretáció révén – kitágítja a használat kereteit és alkalmazkodik az emberi tevékenység változásaihoz? Ezzel a kérdéssel foglalkozik előadásunk, amely során megépült közösségi tereket mutatunk be felhasználók által készített és megosztott képek felhasználásával, ezáltal belső nézőpontokból bemutatva, hogy ugyanaz a környezet milyen sokféle értelmezési keretet tesz lehetővé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése